!! Lütfen Giriş Yapınız Veya Kayıt Olunuz !!

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

+  iz Forum
|-+ 
İSLAM BÖLÜMÜ
DİNİMİZ İSLAM BÖLÜMÜ

| |-+  İSLAM GENEL
| | |-+  İSLAMİ ŞİİR-KISSA VE MENKIBELER (Moderatör: yaralı yürek)
| | | |-+  Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim…

Autopinger
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim…
Cevap SayısıCevap Sayısı: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 248 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim…  (Okunma Sayısı 248 defa)
10 Ağustos 2008, 23:35:39
Kd. Usta Forumcu
*
Üye No: 4
Açtığı Konular:236
Teşekkür + 941

Konu kalitesi:
% 4
Bu Konu
248 kez okundu ve
1 kez yorum yazıldı.

Durumum:

« :»

Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır

Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim…

Yazamadıklarım var elbette...

Yaz beni bekler… Güz beni bekler… Kış… ardından da yine ilkbahar…

Sert ve soğuk poyrazların, yumuşak ve tatlı meltemlerin, hırçın lodosların önüne katılmış bir hazan yaprağıyım sanki...

Hedefime, bekleyenime doğru gidiyorum; ama yuvarlanarak... Ve buna da çok şükür, diyorum. Çünkü “Yuvarlanmak sürünmekten yeğdir” dememiş mi atalarımız…

Yüreğimde bir yaz telaşı, ya da bahar’la yaz’ın arasındaki “a’raf” durgunluğu… Hiçbir şeye ciddi anlamda eğilememe… Bir yazıya başla, bitirmeden öbürüne el at, ama hiç birini tamamlayamama… Sadece arada bir durumu idare etme. Evet, gerçekten zor bir durum. Tasavvufi tabirle tam bir “inkıbaz” hali de denebilir. Yani edebi inkıbaz, tıkanıklık hali...

Neyse ki bu durum gene de İngilizler...
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın]

Hoş geldin ey son tesellim;
Göz yaşımı yanağında tut, taç yapraklarına taşı ağlayışımı. Şehvetin kirinden sıyır, tenin tozundan ayıkla kalbimi.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim…
« Posted on: 06 Eylül 2010, 09:01:43 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim… oyunları, Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim… programı, Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim… oyunu indir, Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim… program yükle, Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim… download, Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim… hikayeleri, Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim… resimleri, Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim… haber, Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim… yükle, Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim… videosu, Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim… msn eklentisi, şarkı sözleri
11 Ağustos 2008, 10:25:37
Yetkili Yönetici
Süper Forumcu
*
Üye No: 69
Açtığı Konular:592
Teşekkür + 985

Durumum:

« Yanıtla #1 :»

Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır

Rabbim, bizim sevgilerimizi de aynen Habibinin, sevgili refikası validemiz Aişe-i Sıddikaya sevgisi gibi “kördüğüm” eyle… Sevdir Habibini, Habibinin varislerini ve onların yolunu takip edenleri… Sevdir bize annemizi-babamızı, sair atalarımızı, evlâd u iyâl, akribâ-i taallukatımızı ve sair sevdiklerini… topyekün ehl-i imanı… aminnn
teşekkürler murat abi...
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın]
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

||| izForum.com Etiketler |||

Yazamadıklarım… Diyemediklerim… Göremediklerim… Bilemediklerim… Silemediklerim…

Gitmek istediğiniz yer: