!! Lütfen Giriş Yapınız Veya Kayıt Olunuz !!

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

+  iz Forum
|-+  DUYURULAR VE FORUM YARDIM
| |-+  FORUM DUYURULARI
| | |-+  FORUMDAN AYRILMA KARARI

Autopinger
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: FORUMDAN AYRILMA KARARI
Cevap SayısıCevap Sayısı: 13 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 638 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: FORUMDAN AYRILMA KARARI  (Okunma Sayısı 638 defa)
13 Şubat 2008, 12:29:07
Usta Forumcu
*
Üye No: 87
Açtığı Konular:2
Teşekkür + 51

Konu kalitesi:
% 20
Bu Konu
638 kez okundu ve
13 kez yorum yazıldı.

Durumum:

« :»

Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır

Arkadaşlar, "forumdan ayrılıyorum" şeklindeki açıklamalar beni gerçekten çok üzüyor. Burda görüşlerimizi paylaşma şansımız olmayacaksa biz neden kalalım değil mi? Sonuçta insanız, aynı bakış açısıyla düşünmemiz beklenemez. Farklı düşünceler ortaya konulmalı ki, yanlış düşünüyorsak doğrular ortaya çıksın! Tartışmalarımızda ölçü ve sınırlarımızı aşmadığımız sürece bizler varız. Tartışmalarda eğer kırıcı oldum ise (bilerek olmamaya özen gösteririm) arkadaşlardan özür dilerim. Sizler yok iseniz ben de olmam, bizler olmayınca da forum olmaz. Yazık olur bukadar emeğe.( :(  ) Sizleri düşünmeye ve emeğe saygıya davet ediyorum. Yöneticim (MURAT'tan) habersiz açtım konuyu. Rahatsızlık olursa silebilir.  :)

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın]
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: FORUMDAN AYRILMA KARARI
« Posted on: 30 Temmuz 2010, 20:56:08 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: FORUMDAN AYRILMA KARARI oyunları, FORUMDAN AYRILMA KARARI programı, FORUMDAN AYRILMA KARARI oyunu indir, FORUMDAN AYRILMA KARARI program yükle, FORUMDAN AYRILMA KARARI download, FORUMDAN AYRILMA KARARI hikayeleri, FORUMDAN AYRILMA KARARI resimleri, FORUMDAN AYRILMA KARARI haber, FORUMDAN AYRILMA KARARI yükle, FORUMDAN AYRILMA KARARI videosu, FORUMDAN AYRILMA KARARI msn eklentisi, şarkı sözleri
13 Şubat 2008, 12:58:05
Usta Forumcu
*
Üye No: 111
Açtığı Konular:1
Teşekkür + 8

Durumum:

« Yanıtla #1 :»

forumdan kımsenın ayrılmaya nıyetı oldugunu sanmıyorum..YIGIDO harıc kı o da zaten bu bolume gıremıyor kı yorum yapsın....o yuzden buraya gırebılen arkadasların arasından da kımsenın forumdan ayrılma gıbı bır dusuncesı yok sanırım...Bır aralar ben ayrılmayı dusunuyordum ama kendı buldugum sloganın dogrulugunun  ortaya cıkarmıs oldum.IZFORUM BAGIMLILIK yapar ve oyle kolayca ayrılınamıyor....

Dunku olay ıcın konusmak gerekırse de....Bence yıgıdo cok asırı bır tepkı gosterdı...yanlıs anlasılmasın konu ıcın degıl...sadece ona karsı bır dusmanlık varmıs gıbı gosterme konusunda bır tepkısı oldu ondan bahsedıyorum... sankı bız onu ıstemıyormusuz gıbı gostermeye calıstı ve ıstenılmedıgım yerde durmam demeye getırdı...Herkezın hur ıradesı var ve aldıkları kararlara bırsey soyleyemeyız...sadece bılınmesı gereken sudur ki....kımse bır yere gıtmıyor...en azından v.i.p. bolumune gırebılenler arasında....

Yıgıdo eger bu bolume gırebılıyorsa o zaman durum degısır tabı...Bence o ...
13 Şubat 2008, 13:10:53
Kd. Usta Forumcu
*
Üye No: 25
Açtığı Konular:5
Teşekkür + 187

Durumum:

« Yanıtla #2 :»

şükrancım  iyi olmuş açtığın.aynen düşüncelerine katılıyorum.ki herşey çok güzel gidiyordu.

bu durum hiç hoş değil.olaya herkes kaptırmış uslüp biraz sertçe olmuş ki neredeyse herkesin ortak bir görüşü var. bunu da geç hiçkimsenin ortak hgörüşü olömasın  düşünce özgürlüğü var. herkes kendini rahat ifade edebilmeli. ki biz şöyle böyle diye birbirimizi kabul etmedik. olduğumuz gibi kabul ettik. hem farklı düşünce ve görüşler olmalı ki  güzel bulunsun.

gitmek kötü bir karar. daha  çok güzel zamanlarımız olacak burada.ben burada insanların içtenliğine inanıyor ve güveniyorum.lütfen hiçbir konu aramıza girmesin. :(

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
13 Şubat 2008, 13:48:39
Usta Forumcu
*
Üye No: 77
Açtığı Konular:0
Teşekkür + 40

Durumum:

« Yanıtla #3 :»

Öncelikle Şükran'a teşekkür ediyorum...
böyle bir konu açtığı için ama bu konuyu başka bölümde açabilirdin...
sohbet bölümünde olabilirdi ve taşıya bilirsinde...
ben sadece üye olarak görüşüyorum şifremi yeni aldım bu konuda ikinizde adminsiniz...
sizin düşünceleriniz daha iyi olur...ben sadece görüşümü söyledim...

Derin gerçekte konularda ve yorumlarda iyi mantık yürüterek fikrini söyledi...
onada teşekkür ediyorum...güzel bir yorum yaptın 9,)
bana görede yigido sanki forumda bir tartışma değilde bir çekilmezlik istenilmiyor gibi bir tavır belirterek gitti...
olabilir gidişi varsa dönüşü yok denilemez... ve kendi nick'iylen aramıza dönmesi daha iyi olur...

Saygılar... CEBEH :)
13 Şubat 2008, 14:12:21
Moderatör
Süper Forumcu
Üye No: 73
Açtığı Konular:572
Teşekkür + 496

Durumum:

« Yanıtla #4 :»

neler oluyor bize bilmiyorum..herkesin düşüncesi ancak kendini bağlar..hickimse kimseyi görüşünden dolayı sana yakıştıramadım  filan demeye hakkı yok..ablamın gitme kararıda kötü oldu ama buda sadece onu bağlar..yapacak birşey yok..

lütfen siz böyle düşüncelere kapılıp gitmeyi filan düşünmeyin olurmu?

Bir adin kalmali geriye
Bütün kirilmis seylerin nihayetinde
Aynalarin ardinda sir
Yalnizligin pesinde kuvvet
Evet nihayet, bir adin kalmali geriye..
Birde o kahreden gurbet
13 Şubat 2008, 14:38:15
Usta Forumcu
*
Teşekkür + 8

Durumum:

« Yanıtla #5 :»

Herhangı bır yanlıs anlasılma olmasın dıye serbest kursuye tasındı konu....gorulecegı gıbı de hıcbır mesajda tasımadan once degısıklık yapılmadı...ınsAllah bu da yanlıs anlasılmaz.... ;)

Bu konunun ılk once v.ı.p. de acılmasının sebebı de tartısmaya hıc karısmamıs arkadasların da moralı bozlumasın onların gundemınde de yer tutmamasıı,olayın daha da abartılmamsı  ıstenıldıgı ıcındır....
13 Şubat 2008, 14:40:10
Kd. Usta Forumcu
*
Üye No: 4
Açtığı Konular:236
Teşekkür + 941

Durumum:

« Yanıtla #6 :»

konuyu actigin icin tesekkurler sukran.
dunden beri malesef musait olamadim yigidoya bi mesaj bile cekemedim:(
ayrilma kararini kabul etmiyoruz :)
suan kizgin ,dargin olabilir belki.ama bes parmagin beside bir olmaz tabiki.
bizi uzmeyecegine inaniyorum cunku kendisini cok seviyoruz :)
gitmekle bizi uzmeye hakki yok :(
gitme hakkini daha once kullandigi icin secenegide yok gidemez :)
bizde oyle kuserek gidiyorum olamaz olmamalida.
biz gidersekte gulerek birbirimize darilmadan gideriz.
capri'yi tanirim kesinlikle art niyetli bisey yapmaz  sadece bazi sozleri yanlis tevil edildi.
olabilir tabiki yanlista anlayabiliriz ama hemenden bir yoruma kusupte gitmemeli.
burdaki arkadaslarin ustune bir cizgi cizemez cunku cok guzel bir kalbi olduguna inaniyorum :)
bu arada cep pc den yazdigim icin cumle dusuklugu yaptiysam surcu lisan ettiysem affola...saygilar...

Hoş geldin ey son tesellim;
Göz yaşımı yanağında tut, taç yapraklarına taşı ağlayışımı. Şehvetin kirinden sıyır, tenin tozundan ayıkla kalbimi.
13 Şubat 2008, 18:23:18
Aktif Üye
*
Üye No: 86
Açtığı Konular:6
Teşekkür + 4

Durumum:

« Yanıtla #7 :»

sonuç olarak... forum olmaya başladık... kavgasız forum ..... ya benzer... (nokta nokta olan yere uygun bişey bulunca yazarım ya da bulanlar yazsın)... tartışma mutlaka olmalı... eğer tartışma (seviyeli) olmazsa forumun (ne kadar çok bilgi olursa olsun) bilgi bankasından farkı kalmaz... saygılar (2in1)

ayrıca tecrübelerime dayanarak bazı öneriler yazmak istiyorum... müsait olunca...:)
13 Şubat 2008, 19:16:28
Usta Forumcu
*
Teşekkür + 8

Durumum:

« Yanıtla #8 :»

sonuç olarak... forum olmaya başladık... kavgasız forum ..... ya benzer... (nokta nokta olan yere uygun bişey bulunca yazarım ya da bulanlar yazsın)... tartışma mutlaka olmalı... eğer tartışma (seviyeli) olmazsa forumun (ne kadar çok bilgi olursa olsun) bilgi bankasından farkı kalmaz... saygılar (2in1)

ayrıca tecrübelerime dayanarak bazı öneriler yazmak istiyorum... müsait olunca...:)

pekı bunu soyleyen sız...yıgıdo nun ılk tartısmada hemen ayrılacagım demesıne ne dıyorsunuz...ve onu gerı getırebılecek bırkac ınsan bırı olarak bunları ona soyledınız mı?...ve gıtmıyecek degıl mı? tecrubelerınızı yıgıdo'ya da anlatacak ve tartısmaların bızı forum yapacagını bunların normal oldugunu soyleceksınız dımı?
13 Şubat 2008, 23:24:21
Kd. Usta Forumcu
*
Üye No: 79
Açtığı Konular:127
Teşekkür + 167

Durumum:

« Yanıtla #9 :»

merhabalar..

Oncelikle şunu belirteyim, forumdan ayrılma kararı çok da anlık bir karar değil.

tabiki forumda herkes belirtecek düşüncelerini. ve benim hiçkimsenin düşünceleriyle ilgili bir problemim yok. sadece açıklama şeklinin biraz daha itidalli olmasını beklerdim. Ben herhangi bir konuda sorun olmuşsa, oncelikle yanlış anlattığımı, kelimelerimi yanlış seçtiğimi düşünürüm. ancak eleştirilere yada fikirlere yapılan yorumların forumda onyargılı olduğunu hissetmeye başladım. belki bende yapıyorum aynı şeyleri.

bu forumda en iyi anlaştığım gibi gorünen ve sanal ortamda en gerçek dostum olduğuna inandığım greenstone la tamamen zıt kutuplarda olmamıza rağmen, tartışma kültürünün incelikleri içinde hallettik çoğu zaman meseleleri. oysa birbirimizi kırabilecek bir çok ayrılıklarımız vardı. bu demek değildir ki forumun diğer üyeleriyle bunu sağlayamadım. Ancak tartışma konularında yada herhangi bir konuda gorüşlerimi ve eleştirilerimi belirttikten sonra,ben h...
14 Şubat 2008, 00:15:12
www.izforum.com
Süper Forumcu
Üye No: 1
Açtığı Konular:938
Teşekkür + 771

Durumum:

« Yanıtla #10 :»

yiğido pazara kadar dinlenebilirsin ama pazartesi işbaşında bekliyoruz :)
bu aralar çok tatil yaptın :) umarım bizleri kırmayıp gelirsin...özletme kendini...

~ Biz sevdik mi yer oluruz
 Biz sevdik mi sel oluruz
 Biz sevdik mi lâl oluruz
 Biz sevdik mi cân oluruz
 Biz sevdikmi adam gibi adamları severiz~

MEVLANA
14 Şubat 2008, 00:18:02
Süper Forumcu
Üye No: 156
Açtığı Konular:298
Teşekkür + 963

Durumum:

« Yanıtla #11 :»

sevgili arkadaşlar,
Fikirler belirtilir, yorumlar yapılır, yigido arkadaşım da dahil ben bu güne kadar hiç bir arkadaşıma karşı bir terbiyesizlik yapmadım,yapmamada  ve yorumlarımda da gayet nezaketle ve gülen ikonlarla katılmadığım noktalara ince espirilerle cevap verdim...
Yigido arkadaşım benim yorumlarımdan sonra bu kararı alması , sanki öyle bir izlenim yarattıki benim yüzümden gidiyormuş senaryosu çıktı ortaya, lütfen böyle bir şey oldu ise bir yerde bir yanlışlık var..
Ben kimsenin gitme tarafdarı değilim, bakarsınız bir gün biz yigido arkadaşım ile can ciğer oluruz bunuda çok isterim (laf olsun diye söylemiyorum bunu en samimi duygularımla iafede ediyorum)
onunda dediği gibi aile arasında böyle kırgınlıklar yanlış anlaşılmalar elbette olur.. ama aile olarak kabul edildi ise ben yigidonun ablası olurum diye düşünüyorum .. kırgınlık varsa da öpüşür barışırız..
Bu söylediklerimde çok samimiyim.. bu gün 39 yaşındaki görümcemim kırk mevlidi vardı inanın haya...

14 Şubat 2008, 09:11:54
Moderatör
Süper Forumcu
Üye No: 10
Açtığı Konular:139
Teşekkür + 216
Ateşe dayanabildiğin kadar günah işle (Hadis)

Durumum:

« Yanıtla #12 :»

sevgili arkadaşlar,
Fikirler belirtilir, yorumlar yapılır, yigido arkadaşım da dahil ben bu güne kadar hiç bir arkadaşıma karşı bir terbiyesizlik yapmadım,yapmamada  ve yorumlarımda da gayet nezaketle ve gülen ikonlarla katılmadığım noktalara ince espirilerle cevap verdim...
Yigido arkadaşım benim yorumlarımdan sonra bu kararı alması , sanki öyle bir izlenim yarattıki benim yüzümden gidiyormuş senaryosu çıktı ortaya, lütfen böyle bir şey oldu ise bir yerde bir yanlışlık var..
Ben kimsenin gitme tarafdarı değilim, bakarsınız bir gün biz yigido arkadaşım ile can ciğer oluruz bunuda çok isterim (laf olsun diye söylemiyorum bunu en samimi duygularımla iafede ediyorum)
onunda dediği gibi aile arasında böyle kırgınlıklar yanlış anlaşılmalar elbette olur.. ama aile olarak kabul edildi is...

Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap RABBİM, BENİ SANA YAPTIĞIM İBADETLERLE DEĞİL; BENİ, SENİN RAHMETİNLE HESABA ÇEK... :ÖLMEDEN ÖL:.
14 Şubat 2008, 09:36:49
Usta Forumcu
*
Üye No: 77
Açtığı Konular:0
Teşekkür + 40

Durumum:

« Yanıtla #13 :»

Öncelikle Capricorn ablaya teşekkür ediyorum...
okadar güzel izah etmişki kendisinin hatalı olmadığını bizlerde biliyoruz...
ama capri abla hatasız olduğu halde hatalıysam özür diliyorum diyor...
ve çok iyi dost olmak istiyor...Budemektirki büyük dostluklar kavgadan doğar... 9,)
bukadar kişi seni sevgiylen çağırırken sen sessizliği tercih edersen...
bize haksızlık etmiş olursun...ve bende gelmeni istiyorum 9,)
yigido abla bundan sonra söz sende...

Saygılar... CEBEH
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

||| izForum.com Etiketler |||
GoogleTagged: ayrilma karari

FORUMDAN AYRILMA KARARI

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF TÜRKİYE LİNK PROJESİ
Smf.Gen.Tr
& SmfTurkiye.Com
|Site Arsiv|Site Map|Sitemap | Arsiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
FORUMA ADMİN VE YÖNETİCİ ARKADAŞLAR ALINACAKTIR!!! ....... Bilgi paylaştıkça iz bırakır...... ......................... Güzel Hatırlanmak İçin, Güzel Hatıralar Bırakalım!..

Çöl Ateşi Design By Rallyproco
izforum By M.GezgeL admin@izforum.com
© 2007-2008 Tüm Hakları Www.izforum.com Sitesine Aittir //   By M.Gezgel
iz Forum | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Sitemap1 | Arşiv|Arşiv-1
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi