!! Lütfen Giriş Yapınız Veya Kayıt Olunuz !!

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

+  iz Forum
|-+ 
EĞİTİM
EĞİTİM DÜNYASI

| |-+  KİTAP DÜNYASI & E-KİTAP
| | |-+  Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım)

Autopinger
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım)
Cevap SayısıCevap Sayısı: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 576 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım)  (Okunma Sayısı 576 defa)
17 Kasım 2007, 13:14:25
www.izforum.com
Süper Forumcu
Üye No: 1
Açtığı Konular:938
Teşekkür + 771

Konu kalitesi:
% 3
Bu Konu
576 kez okundu ve
2 kez yorum yazıldı.

Durumum:

« :»

Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır

- Rapidshare hakkında.
- Rapidshare’den dosya indirme (download) işlemi nasıl yapılır ?
Görüntülenen rapidshare sayfasında aşağıda gördüğümüz “ Free “ butonuna tıklayalım.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Daha sonra yeni bir pencere açılacaktır. Aşağıdaki resimde oklar numaralandırılmıştır ve değerler aşağıdaki gibidir.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Ok – 1 : İndirmek istediğimiz dosyanın adını ve hangi uzantıda (format) olduğunu belirtir.
Ok – 2 : Dosyanın boyutunu Byte olarak verir.
Ok – 3 : Bu bir sayaçtır ve geriye doğru s...
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın]

~ Biz sevdik mi yer oluruz
 Biz sevdik mi sel oluruz
 Biz sevdik mi lâl oluruz
 Biz sevdik mi cân oluruz
 Biz sevdikmi adam gibi adamları severiz~

MEVLANA
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım)
« Posted on: 30 Temmuz 2010, 20:45:28 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım) oyunları, Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım) programı, Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım) oyunu indir, Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım) program yükle, Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım) download, Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım) hikayeleri, Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım) resimleri, Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım) haber, Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım) yükle, Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım) videosu, Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım) msn eklentisi, şarkı sözleri
17 Kasım 2007, 13:17:03
Usta Forumcu
*
Üye No: 111
Açtığı Konular:1
Teşekkür + 8

Durumum:

« Yanıtla #1 :»

rapıdshare sızın oncekı dosyayı ındırdıgınızde kullanmıs oldugunuz ıp nıze 1 saat sure ıle bloke uyguluuyor....ıste bu benı sınır edıyor yoksa rapıdshare gıbısı var mı? yafff
17 Kasım 2007, 13:29:13
www.izforum.com
Süper Forumcu
Üye No: 1
Açtığı Konular:938
Teşekkür + 771

Durumum:

« Yanıtla #2 :»

rapıdshare sızın oncekı dosyayı ındırdıgınızde kullanmıs oldugunuz ıp nıze 1 saat sure ıle bloke uyguluuyor....ıste bu benı sınır edıyor yoksa rapıdshare gıbısı var mı? yafff
rapitten bir çekim yaptıktan sonra pc yi kapatıp açmak yerine int bağlantısını kes ...explor ...araçlar+int seçenekleri+ tanımlama bilgisi sil.dosya sil+tamam+internet bağlantını kur... devam... her seferinde aynısını yap. premium üye ile farkın kalmaz kolay gelsin...
veya modemi kapatın yeniden açın yani modemin fişini çek tekrar tak :) modemi kapatıp açınca olmadıysa  başlat menüsünden çalıştır kısmına ipconfig /flushdns kodunu gir işlem tamamdır ;) böylece bir saat beklemek zorunda kalmazsı...

~ Biz sevdik mi yer oluruz
 Biz sevdik mi sel oluruz
 Biz sevdik mi lâl oluruz
 Biz sevdik mi cân oluruz
 Biz sevdikmi adam gibi adamları severiz~

MEVLANA
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

||| izForum.com Etiketler |||

Rapidshare’den dosya indirme (yeni sisteme göre resimli anlatım)

Gitmek istediğiniz yer: